

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пациенти яли месо с изтекла годност, развалени яйца, прокиснало мляко
Приготвено с лапад, ястието носи подчертан пролетен вкус
Вижте рецептата, става бързо, лесно и много вкусно
Ще бъде раздадена 1400 тона храна, стартира разнасянето й в областите Варна, Добрич и Стара Загора
В Родопската област Игнажден се назовава още “хайвански празник”, тъй като тук животните се наричат “хайвани”
В Бургас на бул. Демокрация 7 ще ви покажат що е японска прецизност